Τα νεα μας + Συμβουλες

Παιδικές Βιταμίνες: Πώς θα ενισχύσουμε τον οργανισμό του παιδιού μας;

Μαζί με το άνοιγμα των σχολείων, επέστρεψε κι ένας μόνιμος προβληματισμός των γονιών: πώς να ενισχύσω το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού, ώστε να μην αρρωστήσει τώρα που ανοίξανε τα σχολεία;

Δειτε περισσοτερα ">

Ενυδάτωση και λάμψη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Οι διακοπές τελείωσαν και, μαζί με τις πολύ ωραίες αναμνήσεις, έχουν παραμείνει σημάδια στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Ας δούμε μερικές συμβουλές για ανανέωση μετά το καλοκαίρι.

Δειτε περισσοτερα ">

Συμβουλές για τη σωστή περιποίηση των ποδιών

Η σωστή περιποίηση των ποδιών είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δείτε εδώ τις συμβουλές μας για την καθημερινή φροντίδα των ποδιών.

Δειτε περισσοτερα ">

Ενυδάτωση Σώματος: Πίνεις αρκετό νερό;

Μετά το οξυγόνο, το νερό είναι το αμέσως επόμενο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή. Πώς ξέρουμε όμως ότι πίνουμε αρκετό νερό μέσα στην ημέρα και δεν αφυδατώνουμε τον οργανισμό μας;

Δειτε περισσοτερα ">

Η σωστή χρήση των αντηλιακών: τι να προσέξουμε

Είμαστε όλοι επιμελείς με τη χρήση του αντηλιακού μας; Φοράμε αντηλιακό; Το ανανεώνουμε συχνά και με σωστό τρόπο; Να μερικές ερωτήσεις που δείχνουν πόσο συνεπείς είμαστε με την ηλιοπροστασία μας.

Δειτε περισσοτερα ">

10+1 Tips για Μείωση της Πείνας

To συνεχόμενο αίσθημα πείνας είναι κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους και ρύθμισης του μεταβολισμού. Μας κυριεύει σε διάφορες στιγμές και δύσκολα τιθασεύεται... εκτός αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Δειτε περισσοτερα ">