Φαρμακείο

Το Προφίλ

Το Φαρμακείο Παύλος Αντζουλής λειτουργεί από το 2010 στην καρδιά της Λαμίας, στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή. Από το 2017 βρίσκεται και στη Λάρισα, ενώ τον Ιούνιο 2021 μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Τα φαρμακεία μας έχουν ιδρυθεί από τον απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών και κάτοχο MBΑ, Παύλο Αντζουλή.

Όραμα του Φαρμακείου Παύλος Αντζουλής είναι να αποτελεί μια ολιστική πρόταση υγείας για όλους. Στόχος του είναι, μέσω της καθιέρωσής του ως πολυχώρος υγείας αλλά και της μεγάλης ποικιλίας και υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρει, να συμβάλλει στην προσωπική ευημερία και τη βελτίωση της καθημερινότητας του καθενός ξεχωριστά.

Μέσω του υψηλού επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών, της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων και των καινοτόμων διαδικασιών, το Φαρμακείο Παύλος Αντζουλής δημιουργεί έναν πολυχώρο υγείας, που σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη συμβουλευτική από το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, προάγει τη γνώση για μια υγιή και καλή ζωή.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Φροντίδα & Πρόληψη
Δρούμε έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Τον ακούμε και προσπαθούμε πάντα να τον βοηθούμε. Πιστεύουμε ότι μέσω της πρόληψης μπορούν έγκαιρα να αντιμετωπιστούν θέματα υγείας.

Εμπιστοσύνη & Κατάρτιση
Οι πελάτες μας εμπιστεύονται το Φαρμακείο Παύλος Αντζουλής γιατί αναζητούμε και προτείνουμε εξατομικευμένες επιλογές και λύσεις για τις ανάγκες τους.

Αφοσίωση & Προσήλωση
Συνεχής κατάρτιση της ομάδας του φαρμακείου, προκειμένου να ανταποκριθούμε στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που έχουμε ορίσει για τη μάρκα και τους πελάτες μας.

Υπεροχή & Βελτίωση
Έχουμε δημιουργήσει υπεροχή στο τρόπο λειτουργίας μας και έχουμε θέσει αυστηρούς και συγκεκριμένους στόχους. Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε (ποιότητα, ταχύτητα, διαδικασίες, χρόνους). Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες και το αποτέλεσμα.

Ενσυναίσθηση & Συνέπεια
Είμαστε πάντα ειλικρινείς, δίκαιοι και τίμιοι. Σεβόμαστε τους ανθρώπους, είτε είναι πελάτες, ή συνάδελφοι και προμηθευτές. Δεσμευόμαστε να δείχνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.