Τα νεα μας + Συμβουλες

Βρεφικό Μασάζ: Ένας σπουδαίος τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας

Το βρεφικό μασάζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας στο μωρό, να το βοηθήσετε να χαλαρώσει, να συνδεθεί μαζί σας και να αναπτυχθεί ψυχοσυναισθηματικά.

Δειτε περισσοτερα ">

Ατοπική δερματίτιδα: τι συμβαίνει με τα μωράκια με κόκκινα μάγουλα;

Η ατοπική δερματίτιδα είναι μία δερματική πάθηση με κνησμό που εμφανίζεται σε βρέφη και μικρά παιδιά. Σto 50% των περιπτώσεων, η ατοπική δερματίτιδα υποχωρεί από την ηλικία των 5 ετών.

Δειτε περισσοτερα ">

To γλωσσάρι της εμμηνόπαυσης

Αν είστε γυναίκα στη φάση της εμμηνόπαυσης, σίγουρα διαβάζετε και ακούτε διάφορους εξειδικευμένους όρους για αυτή την περίοδο της ζωής σας. Δείτε εδώ το γλωσσάρι με τους βασικούς ορισμούς της εμμηνόπαυσης που ετοιμάσαμε για εσάς.

Δειτε περισσοτερα ">

Συμβουλές για την ιδιαίτερη περίοδο της εμμηνόπαυσης

Η εμμηνόπαυση είναι μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωη κάθε γυναίκας, όπου είναι πιθανό να χρειαστεί συμβουλές από ειδικούς, κυρίως σε σχέση με την ψυχολογία της.

Δειτε περισσοτερα ">

Παιδικές Βιταμίνες: Πώς θα ενισχύσουμε τον οργανισμό του παιδιού μας;

Μαζί με το άνοιγμα των σχολείων, επέστρεψε κι ένας μόνιμος προβληματισμός των γονιών: πώς να ενισχύσω το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού, ώστε να μην αρρωστήσει τώρα που ανοίξανε τα σχολεία;

Δειτε περισσοτερα ">

Ενυδάτωση και λάμψη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Οι διακοπές τελείωσαν και, μαζί με τις πολύ ωραίες αναμνήσεις, έχουν παραμείνει σημάδια στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Ας δούμε μερικές συμβουλές για ανανέωση μετά το καλοκαίρι.

Δειτε περισσοτερα ">