Τα νεα μας + Συμβουλες

Η σωστή σειρά εφαρμογής των skincare προϊόντων

Αν χρησιμοποιείτε πολλά και διαφορετικά προϊόντα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, μπορεί να έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η σωστή σειρά χρήσης.

Δειτε περισσοτερα ">

Οι 7 συνήθειες που βλάπτουν το δέρμα σου

Το δέρμα μας είναι από τα μεγαλύτερα όργανα στο ανθρώπινο σώμα και εκτελεί πολλές λειτουργίες καθημερινά: από την προστασία από ακτινοβολία και παθογόνους μικροοργανισμούς μέχρι τη θερμορύθμιση και την παραγωγή βιταμίνης D.

Δειτε περισσοτερα ">

Αντηλιακό Προσώπου Όλο το Χρόνο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Αν θέλετε να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις επιβλαβείς συνέπειες του ήλιου, όπως γήρανση, κηλίδες και μελανώματα, θα πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα το αντηλιακό προσώπου. 

Δειτε περισσοτερα ">

Πρόωρη Γήρανση: τα Πρώτα Σημάδια

Η γήρανση είναι μια βιολογική διαδικασία που κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει, παρά μόνο να την καθυστερήσει. Ας δούμε μαζί ποια είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τι πρέπει να προσέξουμε για να την καταπολεμίσουμε.

Δειτε περισσοτερα ">

Μάσκες υψηλής προστασίας: τα χαρακτηριστικά τους

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους τύπους μασκών υψηλής προστασίας KN95, FFP2 & N95; Πόση είναι η αποτελεσματικότητα που προσφέρουν; Για πόση ώρα μπορούμε να τις φοράμε;

Δειτε περισσοτερα ">

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Ποιοι είναι οι φυσικοί τρόποι για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Πώς γίνεται η ανοσοποίηση του οργανισμού μας; Όλες οι απαντήσεις που χρειαζόμαστε σε αυτό το άρθρο.

Δειτε περισσοτερα ">