Τα νεα μας + Συμβουλες

Συμβουλές για τη σωστή περιποίηση των ποδιών

Η σωστή περιποίηση των ποδιών είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δείτε εδώ τις συμβουλές μας για την καθημερινή φροντίδα των ποδιών.

Δειτε περισσοτερα ">

Ενυδάτωση Σώματος: Πίνεις αρκετό νερό;

Μετά το οξυγόνο, το νερό είναι το αμέσως επόμενο απαραίτητο συστατικό για τη ζωή. Πώς ξέρουμε όμως ότι πίνουμε αρκετό νερό μέσα στην ημέρα και δεν αφυδατώνουμε τον οργανισμό μας;

Δειτε περισσοτερα ">

Η σωστή χρήση των αντηλιακών: τι να προσέξουμε

Είμαστε όλοι επιμελείς με τη χρήση του αντηλιακού μας; Φοράμε αντηλιακό; Το ανανεώνουμε συχνά και με σωστό τρόπο; Να μερικές ερωτήσεις που δείχνουν πόσο συνεπείς είμαστε με την ηλιοπροστασία μας.

Δειτε περισσοτερα ">

10+1 Tips για Μείωση της Πείνας

To συνεχόμενο αίσθημα πείνας είναι κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους και ρύθμισης του μεταβολισμού. Μας κυριεύει σε διάφορες στιγμές και δύσκολα τιθασεύεται... εκτός αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Δειτε περισσοτερα ">

Κολπικές λοιμώξεις το καλοκαίρι: πρόληψη και θεραπεία

Η διαταραχή του φυσιολογικού pH του κόλπου είναι ο κύριος μηχανισμός για την εκδήλωση συμπτωμάτων κολπίτιδας, μια πολύ συχνή διαταραχή της γυναικείας υγιεινής, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δειτε περισσοτερα ">

Φωτογήρανση: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο όρος φωτογήρανση έχει να κάνει με την πρόωρα γηρασμένη όψη του δέρματος μετά από υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή σε άλλες πηγές ακτινοβολίας. Πώς μπορούμε λοιπόν να την αποφύγουμε;

Δειτε περισσοτερα ">