Τα νεα μας + Συμβουλες

Πονόλαιμος: Συμβουλές για την αντιμετώπισή του

Ο πονόλαιμος είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος που ταλαιπωρεί μέχρι και το 80% του πληθυσμού. Διαβάστε συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Δειτε περισσοτερα ">

Ψευδάργυρος: τα οφέλη του για τον οργανισμό

Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μικροθρεπτικό συστατικό που εμπλέκεται σε βασικές λειτουργίες των κυττάρων, μεταξύ αυτών στην ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση και την επιβίωση τους. 

Δειτε περισσοτερα ">

Βρεφικό Μασάζ: Ένας σπουδαίος τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας

Το βρεφικό μασάζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας στο μωρό, να το βοηθήσετε να χαλαρώσει, να συνδεθεί μαζί σας και να αναπτυχθεί ψυχοσυναισθηματικά.

Δειτε περισσοτερα ">

Ατοπική δερματίτιδα: τι συμβαίνει με τα μωράκια με κόκκινα μάγουλα;

Η ατοπική δερματίτιδα είναι μία δερματική πάθηση με κνησμό που εμφανίζεται σε βρέφη και μικρά παιδιά. Σto 50% των περιπτώσεων, η ατοπική δερματίτιδα υποχωρεί από την ηλικία των 5 ετών.

Δειτε περισσοτερα ">

To γλωσσάρι της εμμηνόπαυσης

Αν είστε γυναίκα στη φάση της εμμηνόπαυσης, σίγουρα διαβάζετε και ακούτε διάφορους εξειδικευμένους όρους για αυτή την περίοδο της ζωής σας. Δείτε εδώ το γλωσσάρι με τους βασικούς ορισμούς της εμμηνόπαυσης που ετοιμάσαμε για εσάς.

Δειτε περισσοτερα ">

Συμβουλές για την ιδιαίτερη περίοδο της εμμηνόπαυσης

Η εμμηνόπαυση είναι μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωη κάθε γυναίκας, όπου είναι πιθανό να χρειαστεί συμβουλές από ειδικούς, κυρίως σε σχέση με την ψυχολογία της.

Δειτε περισσοτερα ">