Τα νεα μας + Συμβουλες

Αντηλιακό Προσώπου Όλο το Χρόνο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Αν θέλετε να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις επιβλαβείς συνέπειες του ήλιου, όπως γήρανση, κηλίδες και μελανώματα, θα πρέπει να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα το αντηλιακό προσώπου. 

Δειτε περισσοτερα ">

Πρόωρη Γήρανση: τα Πρώτα Σημάδια

Η γήρανση είναι μια βιολογική διαδικασία που κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει, παρά μόνο να την καθυστερήσει. Ας δούμε μαζί ποια είναι τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τι πρέπει να προσέξουμε για να την καταπολεμίσουμε.

Δειτε περισσοτερα ">

Μάσκες υψηλής προστασίας: τα χαρακτηριστικά τους

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στους τύπους μασκών υψηλής προστασίας KN95, FFP2 & N95; Πόση είναι η αποτελεσματικότητα που προσφέρουν; Για πόση ώρα μπορούμε να τις φοράμε;

Δειτε περισσοτερα ">

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Ποιοι είναι οι φυσικοί τρόποι για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Πώς γίνεται η ανοσοποίηση του οργανισμού μας; Όλες οι απαντήσεις που χρειαζόμαστε σε αυτό το άρθρο.

Δειτε περισσοτερα ">

Πονόλαιμος: Συμβουλές για την αντιμετώπισή του

Ο πονόλαιμος είναι ένα από τα βασικά συμπτώματα των ιώσεων ή του κρυολογήματος που ταλαιπωρεί μέχρι και το 80% του πληθυσμού. Διαβάστε συμβουλές για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Δειτε περισσοτερα ">

Ψευδάργυρος: τα οφέλη του για τον οργανισμό

Ο ψευδάργυρος είναι ένα βασικό μικροθρεπτικό συστατικό που εμπλέκεται σε βασικές λειτουργίες των κυττάρων, μεταξύ αυτών στην ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση και την επιβίωση τους. 

Δειτε περισσοτερα ">