Φαρμακείο

Παύλος Αντζουλής

Το Φαρμακείο Παύλος Αντζουλής λειτουργεί από το 2010 στο κέντρο της Λαμίας, ενώ από το 2017 βρίσκεται και στη Λάρισα. Τον Ιούνιο 2021, το φαρμακείο της Λάρισας μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στόχος των φαρμακείων μας είναι να αποτελέσουν πραγματικούς πολυχώρους υγείας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε ανάγκη και υπηρεσίες που θα οδηγήσουν σε μια υγιή και ευημερούσα ζωή. Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, δρούμε πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Δειτε περισσοτερα
Στο φαρμακείο μας

διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη

Φαρμακείο Παύλου Αντζουλή

Συμβουλη

Το καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει εξατομικευμένη συμβουλή για κάθε σας ανάγκη.

Φαρμακείο Παύλου Αντζουλή

Προληψη

Στόχος μας είναι ο επισκέπτης να λαμβάνει άμεση καθοδήγηση για την πρόληψη κάθε ζητήματος υγείας.

Φαρμακείο Παύλου Αντζουλή

Ευζωια

Το φαρμακείο μας αποτελεί ένα πολυχώρο υγείας που προάγει τη γνώση για μια ευημερούσα ζωή.

Φαρμακείο Παύλου Αντζουλή

Ομορφια

Είμαστε δίπλα σας με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και δυνατά brands στο χώρο της ομορφιάς.

Τα νεα μας + Συμβουλες

Πως να επιλέξω κρέμα προσώπου το καλοκαίρι;

Ένας μεγάλος μύθος σχετικά με την περιποίηση του προσώπου το καλοκαίρι είναι οτι μόνο το αντηλιακό αρκεί. 

Δειτε περισσοτερα ">

Η σωστή περιποίηση προσώπου το βράδυ

Είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας να εφαρμόζετε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης πριν πάτε για ύπνο. 

Δειτε περισσοτερα ">

Καλοκαιρινές διακοπές με παιδιά: τι να πάρω μαζί;

Τα σχολεία σε λίγες μέρες κλείνουν, τα βιβλία μπαίνουν στο συρτάρι, η ζέστη ανεβαίνει και όλοι ετοιμάζονται σιγά σιγά για διακοπές, ξεκούραση και ξεγνοιασιά. 

Δειτε περισσοτερα ">
Στο φαρμακείο μας θα βρείτε όλα τα γνωστά brands στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς,

καθώς και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 • Γαληνικά Σκευάσματα

  Κάθε σκεύασμα που χρειάζεται να παρασκευαστεί στο εργαστήριο ενός φαρμακείου είναι γαληνικό σκεύασμα. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας, παρασκευάζουμε κάθε σκεύασμα σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας.

 • Ομοιοπαθητικά

  Σεβόμαστε και στηρίζουμε την επιλογή σας να φροντίσετε την υγεία σας με συμπληρωματικές και εναλλακτικές θεραπείες, των οποίων η αξία έχουν αναγνωριστεί και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 • Δερμοκαλλυντικά

  Η υπεύθυνη διάγνωση της επιδερμίδας σας και η καθοδήγηση στην σωστή επιλογή και χρήση προϊόντων είναι η αποστολή του τμήματος Δερματολογικών Καλλυντικών. Το φαρμακείο μας είναι το σημείο αναφοράς για κάθε σας ανάγκη.

 • Συμπληρώματα Διατροφής

  Μια μεγάλη ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου είναι να ενισχύσει τον οργανισμό του με συμπληρώματα διατροφής για την αποκατάσταση της έλλειψης βιταμινών, τη θωράκιση του ανοσοποιητικού και τη διατήρηση της καλής υγείας του.

 • Υπηρεσίες

  Στο χώρο μας θα βρείτε υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, όπως διαγνωστικές μετρήσεις, εξατομικευμένη συμβουλή, διάγνωση της επιδερμίδας, make up bar, nutritional bar με συχνές γευστικές δοκιμές και πολλές άλλες.

">