Αφιέρωμα Εμμηνόπαυση

Από: 11 / 10 / 2021 Ώρα: 08:00
Έως: 30 / 10 / 2021 Ώρα: 20:00
Τοποθεσία εκδήλωσης: Λάρισα

- Φοβάμαι...

- Δεν θέλω να μάθω.

- Υποφέρω μόνη μου...

- Δεν είμαι έτοιμη να δεχτώ την αλλαγή!

- Είναι νωρίς, δεν αισθάνομαι τόσο μεγάλη...

- Το σώμα μου έχει αλλάξει, τι θα γίνει με τη γοητεία και τη θηλυκότητά μου;


Σύμφωνα με μελέτες, αυτές είναι μερικές μόνο από τις σκέψεις των γυναικών που πλησιάζουν τα 50 και μπαίνουν σταδιακά σε μια νέα φάση της ζωής τους, στην εμμηνόπαυση. Πρόκειται για μια φυσιολογική κατάσταση που μπορεί να γίνει η αρχή μιας πολύ όμορφης περιόδου στη ζωή της γυναίκας, αν υποστηριχτεί κατάλληλα.

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε την κατάλληλη καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να σας δώσουν κάθε συμβουλή και προτάσεις προϊόντων που χρειάζεστε σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

Για να κλείσετε ραντεβού με ειδικό σύμβουλο από το προσωπικό μας ώστε να συζητήσετε με ιδιωτικότητα στο χώρο προσωπικής συμβουλής του φαρμακείου μας, μπορείτε να καλέσετε στο 24102 54391.

Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας ώστε με κάθε αγορά αντιγηραντικής περιποίησης Vichy Neovadiol ή Lierac Arkeskin, δύο σειρές που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και περιεμμηνόπαυση, θα κερδίσετε 10% επιπλέον έκπτωση στο συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση Solgar MenoPrime και στα προϊόντα ευαίσθητης περιοχής Eva Intima για την εμμηνόπαυση.